Wat anderen zeggen ….

Reviews en recensies; wat zeggen mijn klanten over mijn fotografie…

Beelden zeggen heel veel, maar soms wil je graag de ervaringen van anderen vernemen voordat je een keuze maakt om samen te werken met mij als fotograaf. Hieronder lees je de recensies die klanten hebben geschreven na onze samenwerking. Deze samenwerkingen waren voor (zakelijke) portretfotografie, zakelijke projectfotografie en ook bruidsfotografie.

fotograaf Claudia van ClaudiasCamera aan het werk

De nieuwste recensies zijn ook hier terug te vinden: Mijn recensies bij Google

fotograaf Claudia is aan het werk voor ClaudiasCamera
fotograaf Claudia is aan het werk voor ClaudiasCamera

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Claudia is een hele fijne fotograaf. Op een hele prettige manier, weet zij mensen op hun gemak te stellen en op een unieke prachtige manier te fotograferen! Een echte aanrader!”. – Anneke (portretfotografie voor zoon)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Bedankt voor de leuke fotosessie, we zijn er erg blij mee. Vooral hoe je ons allemaal geruststelde en ervoor zorgde dat wij allemaal ontspannen en blij op de foto staan.”. – Chantal Hoogenraat (zakelijke fotoshoot voor Hoogenraat Administratie)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Ik kan Claudia van harte aanbevelen. Ze heeft een fotoshoot gedaan van onze dochter en haar vriendinnetje. De foto’s die ze maakt zijn bijzonder en niet standaard en ze neemt uitgebreid de tijd om de kinderen op hun gemak te stellen. Kortom, een zeer positieve ervaring.” – Stephanie Pluemicke (portretfotoshoot kinderen)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Een hele fijn fotograaf die prachtige foto’s voor ons bedrijf heeft gemaakt op zeer korte termijn. Claudia ging daadkrachtig en met veel humor te werk met onze collega’s, waardoor het ook nog eens heel gezellig moment met zijn allen werd.” – Sylvie van den Meerendonk (zakelijke fotoshoot voor ALIGHTcareers)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “We bevelen Claudia als fotograaf voor gezinnen aan. Door haar flexibele en positieve houding weet ze jong en oud op haar gemak te stellen, zodat er een ontspannen sfeer ontstaat. Hierdoor hebben wij mooie en natuurlijke foto’s gekregen. Claudia staat open voor suggesties van zowel kinderen als ouders. De communicatie verliep heel prettig en haar liefde voor fotografie is voelbaar in haar werk.” – Rianne (zwangerschapsfotoshoot en familie fotoshoot)

“Naast de prachtige portretfotografie, raad ik ClaudiasCamera van harte aan voor bedrijfsfotografie. Claudia is flexibel. Ze past zich moeiteloos aan per situatie, tijden, locatie, omstandigheden én natuurlijk de mensen die ze voor haar camera krijgt. Ze is daarbij ontwapenend: ze ontdooit zelfs de meest bevroren gezichtsuitdrukking met haar enthousiasme. En last but not least: Claudia werkt snel en professioneel, afspraak is afspraak!  Ik kijk nu al uit naar ons volgende project.” –  Laila (zakelijke fotoshoot voor B2-Cleaning) 

“Het was een groot plezier om met je te werken! Je enthousiasme en professionaliteit, maar vooral ook de manier waarop je de persoon voor de camera benadert. Iedereen was er blij mee. We gaan zeker vaker een beroep op je doen!” – Marike (zakelijke fotoshoots voor ProCardio)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Claudia wist de power in mij naar boven te halen.Ik had nieuwe foto’s nodig voor onder andere Linkedin. Ik vind het heel ongemakkelijk om zo foto’s te laten maken. Claudia stelde mij helemaal gerust en wist mij te laten stralen op de foto’s. Super bedankt!” – Léda (portretfotografie)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Claudia is onzichtbaar aanwezig en weet elk speciaal moment, elke sfeer en emotie prachtig op de foto te zetten.” – Daphne en Des (trouwfotografie)

“In een woord FANTASTISCH. Gisteravond het trouwboek ontvangen. Een supermooi cadeau met de mooie momenten van het burgerlijk huwelijk Zo leuk om het allemaal terug te zien.” – Thessa & David (trouwfotografie)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Fijne samenwerking! Claudia wist op een natuurlijke wijze foto’s te maken die voor onze praktijk het speelse en professionele combineerde. Wij zijn zeer tevreden en kunnen haar voor zowel bedrijfsfotografie als familie portretfoto’s van harte aanbevelen. – Daniëlle & Marije (zakelijke fotoshoot)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “We voelden ons direct vertrouwd bij Claudia. Ze heeft de dag vastgelegd zoals het voor ons voelde waardoor we nog iedere keer kunnen genieten door het fotoboek te bekijken. Het mooie vinden wij dat ze ook de kleine momentjes zoals een spontane lach of emotie heeft weten te vangen.” –  Jeroen en Digna (trouwfotografie)