Familiefotografie

Jullie ‘samen zijn’ leg ik graag op een losse en ontspannen manier vast. Dit is voor mij familiefotografie.

Zo verloopt een Familie Fotoshoot

Iedere familie fotoshoot verloopt anders. Daarom overleggen we vooraf wat voor jullie de beste locatie is. We kunnen bijvoorbeeld naar buiten gaan of ik kom bij jullie thuis om al die mooie momenten vast te leggen. Soms een geposeerde foto maar evenzoveel vastgelegde alledaagse momenten. Deze sessie vormt een mooie herinnering voor later en is zeer geschikt voor jullie. De kinderen en kleinkinderen groeien zo snel op, het is soms niet bij te houden hoe snel ze veranderen.

> Fotografie binnen en buiten mogelijk

> Na oplevering zijn de familiefoto’s rechtenvrij

> Voor groepen van 3 tot 20 personen

Familiefotografie voor warme herinneringen

Die fijne momenten maak ik graag voor jullie tot een warme herinnering, zoals ik vroeger ook vaak in mijn eigen fotoalbums bladerde. En niet alleen zijn dit mooie momenten om voor jullie vast te leggen; later zullen de kinderen in hun eigen fotoalbums terugbladeren en deze leuke foto’s terugzien en er warme herinneringen aan hebben.

Je kan deze sessie met of zonder foto album bestellen.

Familiefotograaf in Leiden

Ik ben professioneel familiefotograaf die graag jullie warme familieband vastlegt in een mooie foto. Ik woon in Leiden dus mijn werkgebied is ook in en rondom Leiden. Hieronder kun je een deel van mijn werk terugvinden. Ben je benieuwd naar wat anderen vinden van mijn manier van fotograferen, kijk dan vooral eens hier https://claudiascamera.com/wat-anderen-zeggen-over-mijn-portretfotografie/. Ben je geïnspireerd geraakt? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken je we de wensen en mogelijkheden.

Professioneel fotograaf Claudia van Oostrum - ClaudiasCamera