Bruiloften

Trouwfotografie-bruiloft-bruid-portret
Stoere-trouwfotografie-portret-zwart-wit-bruidspaar-best-man
Bruidsfotografie-bruid-zwierige-sleep-kasteel
Bruidsfotografie-bruidspaar-liggend-op-bank
Bruidsfotografie-bruidsmuiltjes-bruidsboeket-hortensia
Bruidstaart-3laags-wit-met-rood-fruit-trouwen-prachtig

Meer dan 20 jaar geleden toen ik Japans studeerde in Leiden won ik bij een japanse speechwedstrijd een Nikon fotocamera. Met deze camera is mijn fotografie-passie écht gestart. Omdat ik deze, toen zeer geavanceerde, prachtige camera had vroegen vrienden mij om hun bruiloft in Leiden te fotograferen. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met fotograferen. Om de kennis over fotografie uit te breiden heb ik toen ook met veel plezier een verkorte opleiding aan de FotoAcademie in Amsterdam gevolgd. Na jaren te hebben gefotografeerd naast mijn vaste baan, ben ik in April 2021 gestart met mij eigen onderneming ClaudiasCamera. Ik volg mijn droom!

Vele mooie ervaringen, anekdotes & bruiloften later fotografeer ik deze bijzondere momenten nog altijd heel graag. Het is niet alleen voor jullie als bruidspaar een intensieve dag. Ook ik als jullie fotograaf beleef deze dagen zeer intens en koester vele mooie herinneringen aan de meer dan 30 bruiloften die ik heb mogen fotograferen in Nederland.

Dus, gaan jullie binnenkort trouwen, of ken je iemand die binnenkort gaat trouwen, neem gerust contact met me op via Foto@ClaudiasCamera.com.

Laten we overleggen over jullie fotografie-wensen voor deze bijzondere dag. Ik help jullie graag.

(Klik op onderstaande foto’s voor een grotere versie)

Ben je nieuwsgierig naar de rest van mijn portfolio: https://claudiascamera.pic-time.com/client