Portretfotografie – Mini Fotoshoot Portret

Portret Mini Fotoshoot legacy fotografie stoer portret

Een aantal keer per jaar organiseer ik een Mini Fotoshoot voor Portretfotografie. Dit is een korte portret fotoshoot in mijn thuisstudio die zo’n 20 minuten per persoon duurt. Dit is een ideale sessie voor bijvoorbeeld mooie portretten met Moederdag, Vaderdag of voor de jaarlijkse Kerstkaart. Ook is de Mini Fotoshoot Portret een prima optie voor een kinderfotoshoot.

Sinds het begin van ClaudiasCamera heb ik al een aantal van deze Mini Fotoshoots georganiseerd. Als portret fotograaf kon ik het natuurlijk niet laat om ook met mijn eigen moeder op de foto te gaan. En door deze foto met mijn eigen moeder raakten veel kennissen geïnspireerd en heb ik diverse mooie familieportretten en moeder-dochter portretten mogen maken. En uiteraard zijn de combinaties legio!

Wil jij iemand verrassen met een Mini Fotoshoot Portret, geef dan een ClaudiasCamera cadeaubon! 

Een Mini Fotoshoot kan je bij mij boeken voor €125,00 per persoon incl btw. Je krijgt hiervoor 3 handbewerkte stoere portretfoto’s. Ik stuur de foto’s digitaal toe. Wil je liever niet alleen op de foto maar bijvoorbeeld wel een mooie portretfoto samen met jouw moeder / vader of kids, dat kan natuurlijk ook.

Kijk voor meer inspiratie op https://claudiascamera.com/portretfotografie/